Back to All Events

Årsmöte, föreläsning med Nina Rung & spelning med Karakou!

  • Freethem 26 Svartbäcksgatan Uppsala, Uppsala län, 753 32 Sweden (map)

Välkommen på årsmöte och föreläsning med Nina Rung från Polisen Barnahus i Stockholm + grillhäng och spelning med Karakou.

Nina Rung är kriminolog, föreläsare och debattör. Hon arbetar heltid med att föreläsa, utbilda yrkesverksamma samt utreda sexuella övergrepp mot barn. Det är ett tungt jobb, och vi kan intyga att ingen lämnas oberörd av att lyssna till Nina Rung berätta om den verklighet som hon och polisen möter. Detta vill du inte missa! 

Här kan du läsa mer om Ninas arbete:
http://ninarung.se/om/

Karakou är Uppsala/Stockholm-bandet som alla snackar om. Allt i från podden Värvet till Aftonbladet. Bandet har fått fina recensioner för deras senaste EP, NR 2. I april i år släpptes den senaste låten "Golvet i köket". Vi är väldigt glada och stolta över att Karakou väljer att göra en av få 2017-spelningar hos oss! Missa inte! Du vet inte när du får en ny chans!

Här kan du lyssna på Karakou på Spotify: 
https://open.spotify.com/artist/4eLoWgIQ8bNC5mXpFgewSq

Efter årsmötet och Nina Rungs föreläsning blir det alltså grillhäng (Freethem bjuder på burgare!) och spelning med Karakou. En grym dag (och kväll) som du inte vill missa! Välkommen! Tacka JA här.

EPIC INFO:
– Datum för årsmöte + föreläsning + grillhäng + spelning är på lördag den 20 maj.
– Vi samlas kl 13.30 på Freethems kontor i centrala Uppsala, Svartbäcksgatan 26, 753 32 Uppsala. Vi går sedan över till våra grannars lokaler, Ungdomens Hus, för att hålla årsmöte och lyssna till Nina Rung föreläsa. 
– Dagen avslutas på topp med grillhäng och livemusik med Karakou på Freethems innergård!
– För att kunna vara med på årsmötet och föreläsningen behöver du vara medlem i Freethem, det blir du enkelt genom att fylla i dina uppgifter här: www.freethem.se/blimedlem
– Redan medlem, men inte uppdaterad? Kolla din mailinkorg eller hör av dig till oss.

Frågor? Skriv till oss på hej@freethem.se.

Vi ses den 20 maj i Uppsala!

Earlier Event: February 3
Esclavitud XXI