18 days of freedom

Idag, den första oktober, lanserar vi kampanjen '18 days of freedom'. Kampanjen är enkel och superkul! Man delar helt enkelt sin bild av vad frihet är, taggar tre personer, och hashtaggar #18daysoffreedom. Tillslut kommer vi hitta en bukett av fina bilder, under hashtaggen, som alla representerar frihet. Genom kampanjen lyfter vi frågan och skapar en debatt kring alla människor som inte får möjlighet att leva i frihet. Men också på vår tacksamhet till frihet och att uppmärksamma att den 18 oktober infaller EUs antitrafficking dag!

18 days of freedom pågår alltså i 18 dagar, från 1 okt-18 okt. Den 18:e blir det en stor final; på självaste antitrafficking dagen.

Kampanjen är nationell och internationell. Organisationer från Sverige, Italien, Tyskland, Österrike, Spanien, Rumänien, Bulgarien är med. HUR BRA?! Freethem är otroligt stolta över att få vara en del av ett stort och brett samarbete. LET'S MAKE HISTORY!