18 oktober EU:s anti-traffickingdag – Succé

Kampanjen #18daysoffreedom har pågått i 18 dagar och idag, på EU:s anti-traffickingdag, är alltså finalen på en fantastisk kampanj som handlat om vad frihet betyder för oss.

Idag kommer det att släppas ballonger runtom i Sverige och Europa. Freethem handlar om att vi tar ett lokalt ansvar för den stad vi bor i. Ballongsläppet ger oss en möjlighet att synas och skapa uppmärksamhet. Och på så vis kan vi få människor i just vår stad att reagera och delta på anti-traffickingdagen.

Här i Göteborg släppte vi ballonger på Gustaf Adolfs Torg vid kl 11 idag. Vi kämpar för ett Göteborg utan människohandel.

Kl 14 var vi vid Skeppsviken i Uddevalla och släppte ballonger. Vi brinner för att Uddevalla ska veta vad människohandel är.

I Uppsala släppte vi ballongerna vid Slottsbacken. Mäktig syn att se ballongerna flyga över stan.

I Stockholm stod vi vid Slussen och släppte våra ballonger, mitt i rusningstrafiken. AWSM!

Vid Slottet i Örebro släppte vi ballonger vid 17 tiden. Vi var ca 30 Freethem-hjältar på plats för att släppa iväg våra frihetsballonger.

 

En helt fantastisk dag! Och en fantastisk final på vår kampanj #18daysoffreedom. Vi är så stolta och glada över alla er som brinner och bidrar! Ni förändrar världen! Kampanjen nådde över 1000 poster på sociala medier under hashtagen #18daysoffreedom. LET'S MAKE HISTORY!

Platser vi är på under dagen:

STOCKHOLM
Gamla Stan T-banan
16.00

GÖTEBORG
Gustaf Adolfs Torg
11.00

UPPSALA
Slottsbacken
16.00

ÖREBRO
Slottet
17.00

UDDEVALLA
Skeppsviken
14.00