Freethem (Austria)

Nu kan vi äntligen berätta att Freethem startar i Österrike! Ett episkt crew är redo att förändra och förbättra, och vi kunde inte varit mer glada!

Vi är så på gång och växer så det knakar i hela Europa. Det är verkligen roligt att äntligen kunna släppa nyheten att Freethem startar i Österrike!

– Nu kan vi med stora leenden berätta att Freethem Österrike sätter igång sitt grymma arbete, säger Maria Ahlin, grundare av Freethem.

Freethem finns redan i Sverige, Norge, Tyskland och numera också Österrike. Konceptet att kunna engagera sig på lokal nivå, i sin egen stad, i sitt eget land, har visat sig episkt. Ungdomar kan på ett konkret sätt göra skillnad och påverka sitt eget land och sin egen stad när det gäller attitydförändringar som rör prostitution, pornografi och tvångsarbete.

– Jag är så galet stolt och tacksam! Nu finns Freethem i Österrike. Det är en fantastisk utveckling vi ser, säger Jeanette Kalmar Markussen, ordförande för Freethem Norge.
– Gänget som nu drar igång i Österrike är fantastiska och har idéer som kommer ta Freethem långt, berättar Carina Jirmann, ordförande för Freethem Tyskland.

Fler spännande nyheter är också på gång, och vi har en grym höst och vinter framför oss. Vi är Freethem. Vi är YOUTH MOVEMENT! Följ och stötta gärna hjältarna i Österrike via @freethemAT på sociala medier – Facebook Instagram Twitter Nu kör vi!