Freethem (Germany)

Nu kan vi äntligen berätta att vi startar Freethem i Tyskland! Teamet i Tyskland är riktigt grymma! De har feta planer på G, och ska redan nu i dagarna ut på turné där de ska informera om situationen i Tyskland. De har tryckt upp tygväskor och gjort smycken. Med på turnén finns också ett band som ska spela på de platser de besöker.

– Teamet är otroligt drivande! Man märker hur inspirationen och kreativiteten sprudlar. Sjukt kul att utöka Freethem till Tyskland! Vi är ett movement! Säger Maria Ahlin, ordförande i Freethem Sverige.

– Häftigt att det äntligen händer! Tyskland behöver verkligen Freethem. Säger Malin Strandroth, ordförande i Freethem Norge.

Det ska bli väldigt kul att följa Freethem i Tyskland. Gör det du också! De finns på FacebookInstagram och Twitter och heter @freethemDE.