Succé på Studenternas IP i Uppsala

Man kunde ta på stämningen då alla (publik, ledare, spelare och domare) som var på Studenternas IP i Uppsala igår, torsdag, höll upp varsitt rött kort, samtidigt som en högtidlig tyst minut hölls. Detta var i samband med toppmötet i Elitettan mellan Sirius och AIK. Manifestationen var resultatet av ett samarbete mellan bl a Rädda Barnen i UppsalaRöda KorsetIK Sirius och Freethem som pågått i ett år. Projektet har kretsat kring utsatta barn i Uppsala. Den tysta minuten var för alla barn som far illa i Uppsala. Otroligt mäktigt. Freethem är väldigt stolta över att ha varit en del av samarbetet!

Innan matchen, och i pausen bjöd vi på godis och snackade med sköna människor som tagit sig till Studenternas. Vi knöt flera värdefulla kontakter och fick massor av nya medlemmar. Riktiga hjältar <3

Självklart vann världens bästa klubb, Sirius! Matchen slutade 3-0.

Psst, Sirius skriver om manifestationen här. Och damfotboll.com skriver om det här.