Vi ger dig en plattform för ditt brinnande engagemang mot människohandel.


Team verksamhet

Vår viktigaste och största verksamhet sker runtom i Sverige, av alla våra fantastiska team. Teamens verksamhet varierar, alltifrån utbildning till kreativa satsningar. Allt för att berätta för sin omgivning om människohandel.


Utbildning

Vi håller med jämna mellanrum utbildningar runtom i Sverige. Tillfällen för dig och dina kompisar att lära er mer om de frågor som vi arbetar med, och inte minst få hänga med alla andra Freethem-hjältar!


Föreläsningar

Varje månad föreläser Freethem för hundratals ungdomar, lärare, studenter och andra. Vill du att Freethem ska hålla föreläsning på din skola, ungdomsgård eller företag? Boka en föreläsning!


Kreativa projekt

Ett kreativt projekt kan vara superstort eller pyttelitet. Du bestämmer. Tanken och drivkraften bakom projektet ska vara viljan att berätta för Sverige om de frågor vi arbetar med. Här ser du några av våra mest uppmärksammade projekt.


Samarbete

Freethem tror på att nätverka och samarbeta. Det brukar bli bäst när vi kan inspirera varandra, och vi på Freethem gillar när människor står tillsammans. Vill du, din organisation eller ditt företag inleda ett samarbete?

Läs mer>